Reactie plaatsen

Reacties

Ineke van Wageningen
15 uur geleden

Bedankt Daan, Raymond en Damas dat jullie zo snel en netjes ons probleem met houtrot opgelost hebben zodat de schilder weer snel door kon met zijn werkzaamheden.

Aad en Paula
een maand geleden

Wat een geweldig concept, klussen met zorg! Daan en "je jongens" , wat hebben jullie de klus vakkundig geklaard. Het was een bijzondere ervaring met jullie. Voor herhaling vatbaar.

Linde
3 maanden geleden

Niet mee in zee gaan: onbetrouwbaar, duur en bieden niet wat ze beloven. Reageren niet op klachten… op eerste gezicht sympathiek initiatief met nadruk op hergebruik materialen en inzet van mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt maar in werkelijkheid een eenmansbedrijven die afspraken niet nakomt. Helaas een hele dure oplichter.

Cora
3 maanden geleden

Helaas een hele negatieve en kostbare ervaring met dit bedrijf.

Petra Brandt
2 jaar geleden

Super tof box-4 heeft bij ons de tuin op de camping opgeknapt erg mooi en vakkundig gedaan heel blij mee

Quin en Greetje
2 jaar geleden

Daan en heel veel mannen hebben voor ons een keuken en badkamermeubel gemaakt, Zowel de keuken als het badkamermeubel zijn gemaakt van gerecyclede materialen (onze wens) en Daan is daar op een zeer creatieve manier mee aan de slag gegaan en het eindresultaat was SUPER !!!

Rob Schaafsma
2 jaar geleden

Daan en zijn jongens hebben bij ons plafond en muren geverfd en een staldeur op gehangen. Het was erg gezellig en wij zijn blij met het resultaat.